Kroatien, del 4

Livet går på i 200km/h igen. Jobbet går helt okej. Inga problem med gästerna, men lite problem med resurserna vi har. Jobbigt. Känns som om vi inte kan göra vårt jobb till 100% och det stressar och frustrerar.

Idag körde jag ner till Pula för att bekanta mig med vår resort Punta Verudela och för att hälsa på Vibeke och hennes pojkvän Robert. Vi körde om kring, besökte några hotell och så körde vi till Pula! Fin stad, såg den gamla amfiteatern (wow!) och så gick vi och äta lunch i centrum. Smakade för första gången på tryffel. Åt ravioli med tryffel. Det var ganska gott, bättre än jag hade trott, men ingen direkt favorit. Pula är fint, men där finns också mycket mer shoppingmöjligheter än i Rovinj. Det testades också. Hittade nämligen ett par fina Ray Bans, som blev mina för en billig peng. Äkta? Knappast, men jag ser ingen skillnad på dem i alla fall. Körde även till Medulin för att kolla in de enda sandstränderna här i området. Helt okej, inget extraordinärt, men ett kul ställe att göra en dagsutflykt till.

På tal om dagsutflykt ringde Nina mig ikväll från Opatija. ”Hej, är du med och åker till Ljubljana imorgon?”. Bara så där lixom. Funderade en millisekund på var Ljubljana ligger, men sa sedan genast ja! Såklart! Härligt! Jag älskar sista minuten beslut att åka någonstans, och när Slovenien ligger så nära, så varför inte åka dit på dagsutflykt! Jag ska till Slovenien imorgon, jag kunde tänka mig värre sätt att spendera en ledig dag, inte sant?

Så imorgon efter frukost startar jag mot Opatija, hämtar Nina och så kör vi upp mot Sloveniska gränsen. Det ska nog inte tar mer än ett par timmar att komma från Opatija till Ljubljana.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: