Turist

Imorgon är min första ORDENTLIGA lediga dag, förra veckan gick min lediga dag till att köra Rovinj-Opatija-Ljulbjana-Lipica-Koper-Porec. Det var ju hur kul som helst också, men imorgon ska jag bara ta det lugnt.

Ska gå på bikiniwax på morgonen, bekanta mig med min hemstad på dagen och om vädret tillåter ska jag bekanta mig med poolen på eftermiddagen. Om vädret fortsätter som det gjort i några dagar nu, dvs regn och åska, ska jag nog bara bekanta mig bättre med Rovinj. Det finns så mycket jag vill se som jag ännu inte sett. Imorgon tar jag av mig guideuniformen och är turist istället.

Här är några random bilder från Rovinj;

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: