Kroatien, del 8

Kl.19 var jag klar i Pula igår, och körde hem till Rovinj, dushade och fixade och när jag var klart åkte jag till Vrsar, där jag hämtade Ansku och Jonathan och så körde vi till Porec för att gå ut. Först gick vi och äta på en god restaurang nere i hamnen som jag inte minns namnet på, där satt vi tills de andra hade fått slut på sin rödvinsflaska (jag körde) och så fortsatte vi i The Tower, en bar i en 500 år gammalt torn. Där drack vi några drinkar, mina alkoholfria naturligtvis, och njöt av kvällen. Det blåste men det var varmt, det blixtrade på avstånd men vi hörde ingen åska.

Sist ville vi ännu åka till Plavi Club i Plava Laguna för att kolla in stället. Det var roligt, musiken var bra och stället häftigt, men alla andra var typ 16-17 år, alternativt 40-45 år. Där var vi inte länge. kl.02 startade vi hem igen, jag körde hem Jonathan till Zelena Laguna, Ansku till Vrsar och så körde jag hem till Rovinj. Hemma var jag runt kl.03.

Imorse var det väckning, waxing väntade mig 09.30. Nu sitter jag i lobbyn på mitt hotell och skickar jobbmejl. Jobba på min lediga dag? Ja, tydligen. Men bara lite. Snart ska jag äta frukost och så ska jag bege mig ut i stan och vänta på att solen kommer fram.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: