Kroatien, del 11

Denna vecka går fort, vi är i torsdag redan! På måndag hade jag välkomstmöte i Rovinj och en serviceträff, på eftermiddagen hade jag service i Pula, och besökte en self service laundry, innan jag åkte hem.

Igår på tisdag hade jag service på två hotell på förmiddagen innan jag åkte iväg på utflykten ”En smak av Istrien”. Körde utflykten med Jonathan, och det gick väldigt bra. Jag guidade de finska och Jonathan guidade de svenska gästerna. Gästerna var nöjda för det mesta och vi hade roligt med Jonathan. En rolig utflykt, men var hemma först 23.15 så blev ganska sent.

Idag har jag haft service på hotellen i Rovinj på förmiddagen, hann med en siesta och nu sitter jag i Pula på service. När jag är klar ska jag åka till mitt laundry ställe igen för att tvätta lite smutstvätt (en negativ del med att bo på hotell, ingen egen tvättmaskin), medan kläderna tvättas tänkte jag åka och äta lite och gå in på en supermarket. Sedan ska jag hämta tvätten, köra tillbaka till Rovinj och så ska jag eventuellt prata lite med de där hemma på Skype.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: