Kroatien, del 12

Vi ska få en ny guide 3.7. Vibeke slutar 19.6. Under tiden där emellan, kommer jag att ha hand om hennes område, Pula. More work for me.

Den nya guiden har vi hört är en pensionär som jobbat för vårt företag innan. Det är kul att vi kommer att få någon erfaren, min fråga lyder bara… hur är det meningen att hon ska passa in i vårt team? Nina är 33, jag är 23, Ansku är 21, Jonathan är 20. Vi är ett ganska ungt gäng som betéer oss som vi vore yngre. I alla fall jag och Jonathan, vi skrattar, skämtar och härjar. Hur ska en gammal dam kunna vara en av oss?

Förlåt mig, jag är ingen åldersracist, och jag hoppas att hon är trevlig. Men… liksom… va?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: