Kroatien, del 13

Jag lever. Men med ingen internet på rummet och sena kvällar har det inte blivit av att gå ner till lobbyn och köpa internet.

Den senaste veckan har varit riktigt tung. Motivationen är låg och den bara sjunker och sjunker. Stämningen är dålig, stressad. Det är så mycket frustration i luften. Efter förra veckomötet då jag kom hem grät jag. Av frustration. I förrgår grät en av de andra på kontoret. Hur kan det vara så? Vi mår inte bra här. Vibeke har som sagt slutat redan. Jag bara väntar på när nästa guide ska göra samma sak. Det kanske är jag. Det är det sista jag vill, att ge upp, men ibland tänker jag på det.

Igår var första dagen på länge som allt var okej. Hade en utflykt till Venedig från Pula med 21 gäster, och allt gick bra, Venedig var härligt som vanligt, och så fick jag min mycket efterlängtade Haystack salad igen eftersom jag hittade Hard Rock Café i Venedig. Har saknat den salladen, åt den många gånger i veckan på HRC i Egypten.

När jag kom hem, hämtade jag jag Ansku, Jonathan och Kim (en av våra guider i södra Kroatien, Split, som är gammal vän med Jonathan och här för att hälsa på) och vi körde till Monvi nattklubb. Fastän vissa människor ibland betéer sig som idioter hade jag rätt så kul. Hem startade vi kl.04, och jag bor bara 2 minuter ifrån Monvi så jag var snabbt hemma, de andra fortsatte till Porec. Väckning hade jag 07.45, så det var bara att stiga upp och gå till jobbet.

Jobbade 8.30-10. Just nu har jag siesta, försöker njuta av den blåa himlen och våra +30 grader på balkongen, men blir helatiden avbruten av gäster. Det är nämligen min vecka med den svenska/norska servicetelefonen… ”Välkommen till servicetelefon, det är Linda”… Var bla tvungen att sätta på uniformen, komma ner till lobbyn, köpa internet och logga in på vårt system för att kolla en sak med en gäst, därav en kort bloggstund. Nu ska jag tillbaka till mitt rum, ut på balkongen och njuta lite innan jag ska på jobb kl.15 igen.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: