Kroatien, del 14

Livet har gjort en oneeighty (180). Lördagen var en vändpunkt i allt. Åkte till kontoret och förväntade mig det värsta, att sitta och printa välkomstmaterial ända till kl.22 som de flesta lördagar hittils, men på någotvis fungerade allt perfekt (för en gångs skull) och var färdiga redan kl.15! Så ska det vara normalt.

Söndag hade vi flygplats dag och fick nya gäster, allt gick bra, gästerna var trevliga, perfekt. Hade Helsinki departure, Helsinki, Arlanda & Göteborg arrival, och senare på kvällen även Göteborg departure och Oslo arrival. Hade även en servicetid på hotell Park på kvällen och träffade trevliga gäster.

Måndag fortsatte i lika goda tecken, hade ett lyckat välkomstmöte för Finska gästerna i Pula på hotell Splendid kl.9, och det gick så bra att människor köpte så mycket utflykter att Svenska välkomstmötet började 20 minuter för sent. Men även det välkomstmötet gick så bra att jag var 35 minuter försenad till nästa hotellservice. Men gästerna var inte sura, jag var glad och allting gick perfekt. Avslutade dagen med att ha två korta hotellservicetider här i Rovinj.

Tisdag hade jag ledigt, och sov länge, till kl.11 – det behövde jag. Lagade mig så smånigom färdig och styrde bilen söderut. Besökte Fazana, körde vidare till Pula, gick in på Amfiteatern där, strosade omkring i centrum och längs shoppinggatan innan jag körde till Vodnjan för att kolla in den lilla byn.

När jag sedan var på väg hem till Rovinj igen, körde jag fel och bestämde mig då att det är lika nära till Porec, så jag körde upp dit, åt på ett härligt litet café och så gick jag till kontoret. Jobba på lediga dagen? Jo ibland måste man göra det, men det gör faktist ingenting. Gick in där en stund, pratade med mig chef, printade lite grejjer uppdaterade välkomstmaterialet, fick schemat för nästa vecka, facebookade lite och så körde jag hem till Rovinj för att avsluta dagen med tomat & mozzarella sallad + film.

Nu har jag siesta – upp till balkongen för att sola.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: