Kroatien, del 15

Alltså jag har varit så länge utan internet så jag vet inte riktigt vad jag har berättat och vad jag inte har berättat.

Har jag berättat hur vi firade midsommar här i Kroatien? Vi jobbade till typ 18:30, så åkte vi alla hem och fixade oss, när jag var klar hoppade jag i bilen, hämtade Ansku och Jonathan och körde upp till vår chef. Där hade vi en matfest, lyssnade på musik och förberedde för kvällen. När vi hade ätit gott (fast inte lika gott som mammas traditionella midsommarmat) körde vi ner till Rovinj där jag bor, eftersom här finns det bästa nattklubbsstället, Monvi. Så vi körde ner, parkerade bilen på mitt hotell, så var det min tur att börja dricka och så gick vi till Monvi. I Monvi var det folk, men fullt blev det först efter midnatt. Där dansade vi omkring på många olika klubbar allihop. Jag tycker fortfarande att vissa människor uppför sig som idioter när de är fulla, men rätt så kul hade vi ändå.

Kl.03, var jag redo att ge upp, och hemma var jag 03:20, då taxin lämnade av mig på mitt hotell medan de andra fortsatte med en lång taxitur upp till Porec. Midsommarn här i Kroatien i ett nötskal. Inget extra. Har nu missat 2 midsomrar med de kära, ska verkligen försöka vara hemma nästa midsommar.

Har jag berättat att allt börjar gå bättre? Motivationen börjar hitta tillbaka, fast vi fortfarande har lite problem inom företaget, eller teamet. Men har haft en bra vecka hittils. Var i Venedig idag, långt ifrån perfekt, men helt okej. Imorgon ska jag till Venedig igen. Venedig är en kul utflykt, men 2 dagar i rad? Det återstår att se.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: