Kroatien, del 16

Sitter på kontoret. Satte väckning en timme tidigare för att kunna komma in före alla andra och göra mina egna grejjer i lugn och ro. Har varit här sen lite innan 9, och de andra brukar komma in vid 10. Har gjort min redovisning, och fixat lite andra grejjer med jobbet. Vad tyst och skönt det har varit.

Efter att ha varit i Venedig två dagar i rad och varit omringad av c. 200 000 turister dagligen (fakta) är det skönt att bara få vara för sig själv. Egentligen ska man ha sin redovisning färdig innan lördag, men var så trött efter Venedig igår att jag bara föll i sängen.

Nu har vår agent kommit in i kontoret brevid och kaffekokaren och kopieringsmaskinen hämtar små ljud till vårt kontor. Men det gör ingenting, gillar verkligen vår agent, Croatia Tours och gillar Pino och Karin som jobbar där. Men nu ska jag fortsätta jobba lite, innan kontoret fylls med ljud, människor och stress. Peace out.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: