Observationer i Kroatien

  • Kroatiens luftrum måste vara den mest trafikerade i hela världen. Vid vilken tidpunkt som helst, när man tittar upp i luften ser man minst 2 olika flygplan och ”moln-spåret” av många andra. Otroligt, men sant, har aldrig sett så mycket flygplan
  • Kroatien har små vägar och man kör väldigt, väldigt fort. Detta resulterar i otroligt stora mängder roadkill. Man kan inte köra på en väg utan att se minst en igelkott som är överkörd. Jag skämtar inte, jag ser massvis med roadkill varje dag. Dagens saldo; mås, igelkott, katt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: