Kroatien, del 19

Just som saker och ting började bli bra….

Vi var bara 4 guider eftersom en hade åkt hem och den nya hade inte kommit. Vi klarade oss fint, och jag hade hand om både Rovinj och Pula vilket resulterade i mina högsta säljnumror någonsin, och fick mycket beröm av vår agent Croatia Tours. Vi började kunna allting så småningom, började få bättre respons av kunderna och började komma in i vår egen rutin.

Men nu…. all gone. Och tyvärr får jag inte skriva om företagets interna grejjer hit, så jag får lämna er utan desto mera information.. Vad jobbigt att inte ens få ventilera sig i sin egen blogg. Eller jo visserligen får jag, men läser någon gäst eller någon i företaget det jag skrivit så får jag problem.

De negativa sidorna med att vara guide…. Det har tagit 1 år, men nu är även jag påverkad av dem. Helvete. Vi är andra dagen in på den nya veckan (vår vecka här börjar på söndag) och allt är redan skit. I väntan på nästa vecka och bättre tider…

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: