Kroatien, del 21

Söndag =  ny vecka.

På lördag hade vi ett stormöte med teamet där vi äntligen tog upp allting som känns fel och allting som inte fungerar. Det var ganska tungt, men efteråt lättade allting. All stress, all negativ energi. Det är inte perfekt nu, det är väg att gå än, men vi är på rätt spår. vi har fått talat ut det vi vill, ingen behöver sitta och fundera på det för sig själv mer.

Idag har vi alltså haft flygplatsdag. Som vanligt hade jag Helsinki departure, och Helsinki, Arlanda och Göteborg arrival. Senare åkte jag även tillbaka för Göteborg departure och Oslo arrival. Det är väl tredje veckan nu jag sköter om den norska ankomsten. Men idag kom en av de norska gästerna fram och tackade mig efteråt för att jag gett så mycket bra information under färden från flygplatsen till Rovinj. Det är inte ofta man får höra det, och därför betyder det så mycket. Speciellt då det kommer av en norsk gäst. Jag fick bara stammat till ett tack, fastän jag skulle ha velat säga till den gästen att hon räddat min dag, min vecka ja… hela min säsong. Kul att få lite positiv feedback.

Efter hela flygplatsrumban, kom jag åter tillbaka till Rovinj alltså, och bestämde mig för att åka upp till Porec till kontoret för att sköta lite arbetssaker där. Skötte det jag skulle, och sedan gick vi och äta med Ansku och Jonathan. Var sugen på sushi och de andra var inne på samma spår, så vi till sushistället och åt gott. Köpte en glass på vägen tillbaka till kontoret, satte oss här och kollade slut Rango filmen som vi börjat på förra veckan. Nu är klockan redan mycket, så ska starta hem mot Rovinj så fort jag bloggat klart.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: