Kroatien, del 22

Igår började jag få riktig panik för ansökan för vintersäsongen. Deadline för ansökan är 31 juli och jag har inte ens hunnit läsa igenom alla ansökspapper.

Visste bara ungefär vart jag skulle söka, men inte i vilken ordning eller vilken befattning. Kommer att endast ansöka Afrika, så mycket är säkert. Kommer att söka till Kenya, Gambia eller Egypten. Men vet inte om jag vill ansöka om Hurghada eller Sharm el Sheik eller båda?

Idag har jag läst igenom listorna, och gjort några små beslut gällande befattningar, men det återstår ännu att välja ut top 3. Dessutom har jag funderat på att ansöka på ett ”wild card”, dvs man kan ansöka om befattning utan specifik destination och se vad man får. Det skulle vara kul, men vet inte om jag vågar. Så många beslut, så lite tid.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: