Beslut

Jag står ensam i Tip Top, en av sånadär self service laundry ställen man alltid ser i filmer, och tvättar kläder. En lång dag bakom. Haft service på alla våra hotell i Rovinj, så har besvarat frågor och sålt en massa biljetter. Dessutom är det min vecka med servicetelefonen och den har ringt ovanligt mycker idag. Har tänkt mycket på vintersäsongen idag, och trodde redan jag hade kommit fram till vad jag skulle ansöka, men är inte så säker längre. Men vad jag tidigare hade tänkt mig var 1) Kenya 2) Gambia och 3) Egypten (men troligtvis Sharm el Sheik och inte Hurghada). Men som sagt är jag inte säker längre. Så fort maskinen är färdig ska jag leta fram något matställe ensam, äta ensam och sen köra hem ensam. The lonely life of a guide.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: