Kroatien, del 23

Egentligen borde jag just i denna stund ligga raklång på en båt som färdas längs Lim kanalen, omringad av de vackra Lim fjordarna. Jag borde vara brun, på gränsen till rödbränd och bara njuta av vädret. Det var nämligen meningen att jag skulle åka ut på vår ”En dag på havet” utflykt.

Istället vaknar jag kl.6 av att det åskar som det vore tredje världskriget! Det blåser, regnar och åskar, full storm på gång. Så utflykten blev avbokad. Så istället körde jag upp till kontoret, där jag är nu, för att sköta undan lite arbetsgrejjer. Lika bra det, gillar inte idén att sitta och guppa omkring på en båt i 6 timmar ensam, med mina gäster.

Imorgon Venedig igen, äntligen. I love Venice.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: