Hur?

Ibland undrar man över den här världen vi lever i. Jävla tragiskt skådespel. Idag var jag ensam emot vårt flyg från Oslo. Jag var besväräd och visste inte hur jag skulle bemöta våra gäster. Tänk om jag ler för mycket? Tänk om jag verkar osympatisk? Försökte läsa deras ansikten, alla 105 av dem, för att se spår av… ja jag vet inte vad jag försökte se..

Varför lever vi i en sånhär värld? Hur kan det som skett ske? Norge ❤

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: