Planet

Idag; har både jag och Ansku haft ledigt. Vi bestämde oss för att inte bestämma oss för något. Istället sov vi ut på morgonen och så ringde vi varann när vi vaknade. Sedan bestämde vi oss för att vi kanske borde bestämma oss för vad vi ska göra. Så vi bestämde oss för att åka till Slovenien. Jag styrde bilen norrut, hämtade Ansku i Vrsar och så körde vi 1h 45 min upp till Koper i Slovenien och shoppade som små galningar i 5 timmar i det skönaste shoppingcentret ever. Gotta love Planet. Ansku har förövrigt födelsedag idag, så grattis Ansku!

Imorgon; ska jag äntligen skicka in slutliga ansökan för vintersäsongen. Var kommer jag att jobba vintern 2011-2012? Stay tuned..

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: