Killer

Idag har varit en killer-dag. Steg upp tidigt, körde ner till Pula för att hålla två välkomstmöten. Körde upp tillbaka, hann dricka en yoghurt innan jag skulle iväg på service här i Rovinj. Var klar med servicen 19.30, typ en timme sen on sen dess har jag suttit vid datorn och fixat en massa arbetsgrejjer med det långsammaste internätet ever. Det är så långsamt att det tar ont.

Jag är totalt och ytterligt slutkörd. Ändå har jag en massa jag borde få gjort. Var ska jag hitta orken ännu ikväll?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: