Kroatien, del 25

Igår var jag i Venedig. Jag brukar älska Venedig, men igår gjorde jag det verkligen inte. Hela besättningen var tråkiga, sura och arga. På vägen till Venedig var de riktiga assholes. Väl framme fick jag som tur äta på Hard Rock med Jonathan och Ansku, shoppa lite och åka på båttur. Men på vägen hem fortsatte skitet, och var riktit sur när jag kom fram vid kl.20.30.

Idag har jag ledigt, sov länge, vaknade, grejjade lite arbetssaker (som vanligt). Nu ska jag bara ta det lugnt hela dagen, ikväll samlas teamet igen på Sushi stället, och så ska vi ta en drink eller två efteråt uppe i Porec. Ska bli kul, har inte varit ut på länge!

Men nu ska jag fortsätta göra ingenting. Kanske åka över till Katarina ön, och sola? Gå omkring i gamla stan i Rovinj? Eller bara ligga i sängen..? Kanske det sistnämnda.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: