Cr(o)azy

Slutet av min lediga dag gick åt i sängen. Jag läste böcker, såg på filmer och bara latade. Ända tills klockan 20.00. Då ringde Ansku och frågade om jag var redo för Sushi och drinkar. Hade helt glömt bort att vi skulle ut, men lagade mig snabbt i ordning och körde upp till Porec.

I Porec åt vi först asgod Sushi, i samband med någon konstig blå drink vid namnet ”Swimming Pool”. Det blev några refills av den goda drinken, innan vi fortsatte till ”The Tower”, där jag njöt av utsikten av Porec med en G&T i handen. Redan här hade vi överstigit vår ”bara en eller två drinkar” begränsning. Därifrån gjorde vi entrée i bl.a. ”Chocolate bar”, ”Saint & Sinner”, träffade på kolleger från Venezia Lines, pratade med Serber och Kroater, festade med ett gäng män ute på svensexa, letade efter borttappade kompisar och drack lite mera. Klockan bara rusade iväg, och före jag visste ordet av, var klockan typ 5.00 (har faktist ingen aning vad klockan verkligen var), och det var dags för oss att festa vidare på Villan, en efterfest nattklubb där ALLA samlas. Hemma i Rovinj var jag 07.30. Oj då. Väckning kl.10 och till kontoret.  Här sitter jag nu. Jag mår relativt bra, men de andra har en aning värre dagen efter syndrom. Så kan det gå. Vet inte när jag varit ut senast. Vet inte när jag varit så här länge ute senast. Det behövde jag. Att nolla lite.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: