Kroatien, del 27

Igår var jag på Istria utflykten med 15 gäster. Det gick rätt okej tyckte jag, bättre än förr, och fick beröm efteråt. Får nästan alltid gråten i halsen när någon tackar för att jag guidat bra, det är sällsynt med positiv feedback och blir alltid lika häpen och glad. Om ni är på någon utflykt, kom ihåg att tacka guiden. Det kan kännas onödigt, det är ju guidens jobb liksom, men det uppskattas alltid!

Hemma var jag 22.40, så det var bara att lyssna på lite musik, äta lite fikon och så lägga sig. Imorse hade jag hotellservice men bara på två hotell så hade en lång siesta, vilket jag firade med en liten tupplur, bikiniwax och god lunch. Nu sitter jag på sista hotellet för ikväll. Senare kommer Ansku och Jonathan ner till Rovinj. Det spelar nämligen ett The Beatles coverband på mitt hotell, så vi ska lyssna på dem och sedan ta en sen middag.

Förresten, har jag läst på Facebook att många av mina kolleger redan vet var de ska jobba i vinter! Så fräckt! Men det är bara för att de jobbar med andra arbetsuppgifter som de vet redan. Satu ska förbli servicechef i Hurghada, och Kirsi ska bli reservationsmanager i Hurghada. (Gissa om jag ångrar att jag inte sökte Hurghada?!) vi ”vanliga” gudier måste ännu vänta till slutet av augusti… Blir så ångestfylld av att tänka på hur länge jag måste vänta, när jag inte har någon aning vart jag kommer att jobba, och jag är inte längre 100% säker på min ansökning..

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: