Balkong-öl

Jag sitter på min balkong under en filt med en öl i handen. Något jag gjort onödigt många kvällar på sistone. Men det har en lugnande effekt. Den här tiden är tillägnad för bloggläsning och tänkande. Det är tur att jag är en människa som innerst inne trivs ensam, annars skulle jag inte klara av ensamheten här. Jag har saknat mina vänner extra mycket idag. Någon att hänga med, utan planer, bara sitta, utan tvång att tala men ändå njuta av sällskapet. Skulle ge vad som helst föt att nån av dem skulle sitta här med mig nu. Se på stjärnorna och bara varva ner efter dagen. Inte för att jag vet vad jag varvar ner ifrån. Har bara slappat idag. Och då menar jag bara slappat. Har inte lämnat hotellområdet idag, och de enda gångerna jag var utomhus var för att sola. Men skönt så ibland. Imorgon får jag även sova lite lite längre, väckning kl.9 och så kommer dagen att tillbringas på kontoret. Men nu ska jag dricka färdigt min öl, filosofera lite, fundera ångestfyllt vart jag kommer att jobba i vinter, och sedan gå och lägga mig.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: