Nästa destination

Huhhu, inte haft tid att uppdatera, fullt upp nästan hela tiden, ingen internet resten av tiden.

Vi börjar med det viktigaste, har fått veta var jag ska jobba i vinter! Det blir Gambia för min del. Mitt andra val alltså! Är jätte nöjd. Kan inte fatta att jag ska åka tillbaka! Kan inte ens beskriva känslan, kan inte få det ner i ord.

När jag skrev min ansökan, funderade jag noga igenom vad jag ville söka och framförallt varför jag ville söka som jag gjorde. Skrev alltså ner en gammal hederlig lista på + och – för varje destination. Gambia hade på min lista rätt många + och inte så många minus. Till plus delarna hörde bl.a.; att jag igen kommer att ha Eveliina som chef. Hon är den bästa chefen jag haft under min guidekarriär och det gläder mig enormt att få jobba med henne igen. Ett annat plus var kollegerna, hade jätte trevliga kolleger där, och några av dem kommer att vara på plats igen. Jag kommer att ha Miia med mig, som också var där då, men nu kommer Miia att jobba i kontoret och inte som guide. Kommer även att ha Abdul där, en dansk guide som också var där då och är där igen. Ett till mega stort plus är att jag kommer att återförenas med Anski, en av guiderna som var med mig i Egypten. Hon är jätte trevlig och en skitbra guide, därför kommer hon också att jobba med rundresor varannan vecka, så ser henne inte så jätte ofta tyvärr.

Men guuuud vad jag ser framemot Gambia. Var lite tveksam en stund, men när jag börjar tänka på vad som väntar på mig i Gambien så blir jag riktigt till mig av nervositet, får fjärilar i magen…. Jag ska tillbaka till Gambia! Wooohooooo!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: