Kroatien, del 28

Woah. Tiden går snabbt nu. Snabbt nu när säsongen håller på att gå mot sitt slut, snabbt nu när man vet vart vägen bär till vintern. Hinner inte med. Tiden går så snabbt så har inte ens något att berätta.

Igår började Rovinj Night, ett 2 dagars evenemang som lockade tusentals besökare till Rovinj. Staden var packad. 2 live band som upträdde samtidigt på olika sidor av stan, stånd med sockervadd, popcorn, hotdogs, spel, låtsas tatueringar, hantverk… Bor ensam i Rovinj så tänkte först inte gå in till stan överhuvudtaget. Men när klockan blev 22, bestämde jag mig för att gå en sväng ändå. Staden var som sagt full, men hela händelsen och stämningen och folkmängden.. Jag tror att ja aldrig kännt mig lika ensam förut. Fick mig att tänka på alla mina kompisar, på alla där hemma, Ekenäs marknaden och allt annat. Saknade mest känslan av att ha någon att göra något med. Fan vad det suger att vara ensam. Ibland.

Idag har vi haft kontorsdag, sitter fortfarande här. Vi åkte även på minitrip upp till droppstensgrottan Baredine. Där gick vi 60 meter under jorden och såg på fina skulpturer gjorda av vatten, jord och tusentals år. Den djupaste punkten i Baredine ligger på 132 meter, så fick för första gången i mitt liv uppleva hur det känns att ha höjdskräck medan man är under jorden. Konstigt.

Idag fortsätter Rovinj Night med uppträdanden osv, och avlsutas kl.23 med fyrverkeri. Ska nog gå in en sväng till stan igen, hur ensam jag än känner mig.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: