Kroatien, del 30

Igår hade jag day off. Skönt. Jag försökte sova länge, men gardinen som släppte in en springa av solljus var av annan åsikt. Lite över nio gav jag upp, och steg upp. Jag hade kvällen innan försökt tänka på vad jag kunde göra under min lediga dag, men inte kommit fram till något. Men så plötsligt slog det mig, jag ska besöka slottet nära Postojna i Slovenien! Så jag åkte iväg, körde mot gränsen till Slovenien. Men där blev det stop. 3 kilometer innan gränsen stod trafiken stilla, sån jävla lång kö! Körde 500m på 30 minuter. Det var döden. Men så småningom sölade vi oss fram till Slovenien och efter gränsen löpte gränsen.

Jag körde upp till Postojna och besökte slottet, otroligt fint! Efter det körde jag över till Italien för att ta en titt runt Trieste. Har besökt Trieste förut, men då gillade jag inte stället. Men nu, jag måste ha varit i någon fel del av Trieste innan, för området jag besökte nu var perfekt, fint och lugnt och tyst.

Efter Trieste hade jag ännu tid över, så körde tillbaka till Slovenien, till Koper, för att shoppa lite igen på Planet. När jag hade shoppat var jag utmattad efter allt körande, så jag styrde bilen mot Kroatien. 

Men hade en bra ledig dag i alla fall, en jag kommer att minnas. Idag har jag lämnat tillbaka min bil. Min fina bil. Fick en ny, mindre bil. Men nåja ska inte gnälla, har en egen bil i alla fall. 

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: