Kroatien, del 31

Sista veckan har börjat. Från och med nu är det en massa ”sista” som gäller. Hade sista arrival på igår. Hade sista välkomstmötet idag.

Nu är den tiden då man börjar ångra att man har velat hem hela tiden. Det är nu man vill bli kvar. Alltid samma sak, när sista veckan börjar, är man ledsen för att åka hem. Speciellt nu, när jag fått så många bra vänner här i Kroatien. Varför ska man träffa de bästa människorna mot slutet? Blir riktigt ledsen när jag tänker att jag inte kommer att se dessa människor på minst ett år. Ska i alla fall försöka få ut det mesta av min sista vecka här, göra det jag har velat göra men aldrig gjort, och umgås så mycket som möjligt med de härliga människor jag kallar vänner.

På lördag gjorde jag och Nina en sak vi pratat om att göra hela säsongen men inte gjort. Vi var och rida. Vi åkte upp till ett stall nära Hum, där vi hade bokat in oss på en 2 timmars terrängritt. Vi hade ägaren av stallet med oss, och två andra tjejer, så vi var 5 totalt. Och som vi red, vi galopperade så fort det bara gick över ängar, längs med vägar, vi ”badade” med hästarna i en liten flod, vi tog paus vid en restaurang, drack en öl medan hästarna betade, och så fortsatte vi längs med fina stigar. Jag red ett arabiskt sto, som var jätte snäll och lätt att rida, skön trav att sitta i. Vad avslappnande det var, vad hjärn-tömmande. Helt otrolig känsla efteråt. Var glad att vi fick möjlighet att göra det, synd bara att vi inte tog några bilder.

Efter ridandet var det meningen att jag skulle åka med några vänner från Rovinj på ”Partyboat”. Partyboat är en båt som åker från Rovinj kl.23 och seglar runt i skärgården, där finns dansgolv och DJ och en bar på vare däck, och kommer tillbaka till hamnen kl.05. Fest på båten hela natten alltså. Men ridningen dröjde och jag var tillbaka i Rovinj först kl.22.30, och skulle aldrig ha kunnat fixa mig från stallkläder och hästlukt, till festfin och båtfärdig på en halvtimme. Så tyvärr fick partyboat utebli för min del.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: