Kroatien, del 34

Här sitter vi på kontoret i Porec för sista gången. Imorgon flyger 4 personer av 6 hem. Säsongen är slut. Halleluja. Vi har egentligen inget kvar att göra ens, så vi bara chillar, sitter och slösurfar på facebook och youtube.

Igårkväll hade vi sista teammiddagen som avslutades med några drinkar och live musik på en krog här i Porec. Otroligt att tänka att jag om 2 dagar sitter hemma i soffan med familjen, att jag om 2 nätter sover i min egen säng.

Kommer att vara en vecka hemma alltså. På måndag 3.10 avgår mitt flyg till Cypern där jag ska jobba i 3 veckor! Har säkert glömt att berätta det roligaste med Cypern, Ansku som jobbar med mig här i Kroatien ska komma med mig, till samma plats med samma flyg! Hon och jag ska åka ner tillsammans och avslutar säsongen där. Skönt att ha någon med sig som man känner från förut, och skönt att ha någon med sig under flygresan. Jag och Ansku, 3 veckor i Ayia Napa – it’s going to be ledgendary.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: