Ett oemotståndligt erbjudande

Haha, vissa är då mer ihärdiga än andra! Min kompis Ida har saknat mig medan jag var i Kroatien och hon var inte så glad för att jag var hemma endast en vecka. Råkade också i förbifarten säga att jag egentligen inte har något att stanna i Finland för, jag har ju till exempel inget jobb här. Så för att försöka hindra mig från att åka till Cypern, har Ida nu fixat jobb, man och hund till mig 😉

Hon har skickat en massa ”anställd sökes” annonser till mig, parat ihop mig med sin snygga(!) granne, och så ringde hon idag och sa att hon såg en annons i tidningen om Berner Sennenhund valpar, precis den rasen jag alltid har velat ha..

Trots väldigt oemotståndliga erbjudanden är jag tyvärr tvungen att åka, jobbet kallar och Cypern likaså. Men om tre korta veckor är jag tillbaka.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: