Färgen som inte höll

Jag har nästan alltid varit brunett, förutom i högstadiet då jag testade på rött hår. Men sedan jag började jobba som guide och tillbringa mycket tid i stark solljus har mitt  hår förändrats totalt. Nuförtiden försöker jag färga det mörkt alltid nu och då, men somehow så blir det alltid ljust ändå.

Här på bilden nedanför har jag just färgat håret innan jag skulle till Gambien. Jag gick till samma frissa och satte nästan exakt samma färg på håret igen innan jag skulle till Kroatien. Tyvärr har jag ingen bild på håret från den gången, men som sagt ni får en ungefärlig bild av hur mörkt mitt hår var i Maj 2011.

Anyway, när jag tar en titt på mitt hår idag, efter 4 månader i Kroatien, finns inget spår av detta mörka hår längre. Jag har inte tagit bort färgen och jag har inte färgat det ljusare, jag har helt enkelt varit i solen. Och se här, hur ljust mitt hår är nu i Oktober 2011.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: