Veckan som gick

Den här veckan hemma mellan Kroatien och Cypern har gått alldeles för fort. Vill inte åka, vill stanna hemma ännu. Jag försöker intala mig själv att det är endast 3 veckor, jag har Ansku med mig, och jag får se ett nytt land igen. Det får mig att känna mig lite bättre. Men vart  har denna vecka egentligen gått då?

Måndag; Landade på Helsingfors-Vanda flygplats 23:40, föräldrarna hämtade upp mig, vi tog lite midnattsmat och körde hem.

Tisdag; Åkte till butiken med mamma på förmiddagen, åt lunch och träffade barndomskompisen Ida på kvällen.

Onsdag; Åkte upp till Helsingfors med mamma för att övernatta hos syster + barnen. Barnvaktade, åt god mat, lekte och åkte för att träffa Linda på kvällen.

Torsdag; Barnvaktandet fortsatte, likaså goda maten och lekandet. Körde hem på eftermiddagen och hade äntligen en skön, lugn kväll hemma.

Fredag; Första lugna dagen, kunde äntligen packa upp kappsäcken och ordna till lite här hemma. På kvällen blev det film och tacokväll hos Ida.

Lördag; Lugnet fortsatte, tack och lov för det, hängde i pyjamas för det mesta, på eftermiddagen åkte jag ner till Hangö för att få min telefon fixad (och det lyckades, jee!) och på kvällen blev det älgstek, rödvin och tårta med familjen ❤

Söndag; Fick sova ut på morgonen, njöt av frukost och tv, och nu håller jag på att packa. Senare idag ska jag till Helsingfors, ska övernatta hos syster för att flyget går så tidigt på måndag morgon.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: