Cypern, del 3

Livet och intron på cypern fortsätter, inte en tråkig dag här inte…

Torsdag; Vi började dagen med en shoppingutflykt (kan det bli bättre?) till närliggande Larnaca. Efter det hade vi lite att göra på kontoret och sedan åkte vi ännu på kvällservice med Sini.  Lång dag som avlsutades med aasgoood Sushi på restaurangen Hokkaido med Ansku.

Fredag; Hela dagen gick till utflykten som tog oss till Cyperns huvudstad Nicosia, och till Troodos bergen. Vi fick se och höra en massa, så det var en lång och rätt så tung utflykt. I Nicosia hade vi lite tid för shopping och hittade bland annat en jätte fin baddräkt på Debenhamns som var -70%. Efter dagen hade vi som tur några timmar på oss att ta det lugnt innan vi skulle äta  middag på De Medici. När jag kom hem kollade jag en film och åt en avokado. Plötsligt fick jag jätte sjukt i magen. Det blev bara värre och värre och jag var tvungen att ringa till de andra och säga att jag inte följer med och äter. Hade jätte ont, och tog 2 x Panadol 500 men ingenting hjälpte.Fick sist och slutligen lite lättnad med att lägga en het handduk på magen och då somnade jag. Vaknade dock igen klo.01:30 av att jag hade så ont att jag kallsvettades. Kunde inte ligga, kunde inte stå och tänkte redan ringa läkaren. Men när jag stod på huk med händerna på knäna (enda ställningen jag kunde stå i) så kände jag att allting inte stod rätt till och jag fick genast springa in på toaletten där jag spydde upp allting. Hade tydligen fått en mild matförgiftning, som måste ha kommit från avokadon jag åt eftersom jag inte hade ätit nåt annat på en lång tid. Efter det och ytterligare en Panadol mådde jag bra igen.

Idag, Lördag; Vi följde med SunGarden teamet på barnklubben eftersom vi kommer att hjälpa till där alltid nu och då. Sedan cyklade vi till kontoret, gjorde lite stuff där och så frågade vi snällt om vi kunde få låna bilen för att åka till staden Paralimni som ligger nära Agia Napa. Det fick vi, och tur det för vi behövde verkligen åka till Paralimni till bl.a. shoebox där Ansku skulle köpa transferskor. Det hittade hon och jag hittade det jag behövde, underkläder, på Marks & Spencer. Därefter tittade vi in på Carrefour och hittade även där en massa, fast mest mat och dryck. Gotta love Carrefour. Det var förrästen första gången i mitt liv jag körde på vänstersidan, och det gick rätt så bra! Crashade inte, men använde torkarbladen istället för blinken några gånger, hehe.

Nu har vi half day off men vi sitter på kontoret för att utnyttja gratis WiFi. Ska nog åka hem snart för att föreberda oss för ikväll, då vi äntligen ska upptäcka Agia Napa by night på riktigt. Vi har varit ut på några drinkar och ut och äta middag men ikväll ska vi ta en runda till nattklubbarna. Ska bli kul.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: