Nu är jag arg.

VARNING FÖR KÄNSLOUTBROTT NEDAN

Dagens low; När jag sökte destination till vintern, satte jag ju Kenya som nummer 1, och Gambia som nummer 2. Nå, nu har positionen i Kenya blivit indragen! Tack gode gud att jag inte fick den platsen – everything happens for a reason. Men det är ändå skit för de som är inblandade, hur kan de bara göra så?

Dagens lägsta low; Fick veta att det sista finska flyget till Gambien går redan 10.2! Det betyder att jag åker till Gambien 6.12 och så är jag tvungen att komma hem redan ungefär 17e Februari! I FEBRUARI?! WHAT THE FUCK?! Jag kommer att ha den kortasta jävla möjliga säsongen på ungefär 2 månader! Jag är så jävla pissed off! Först ska jag vara hemma innan Gambien i 1 månad och 2 veckor och så kommer jag att vara tvungen att vara jävla länge hemma igen efter Gambien! Vad i helvete?! Aaaaargh jag är så arg! Speciellt när svenskarna har säsong från Oktober till April, så varför, VARFÖR har finskarna säsong bara från December till Februari! Och varför, VARFÖR har jag inte fått FI/SE platsen som jag sökte utan istället fått FI platsen?! Jag är finlandssvensk = FI/SE, alltså kan jag hjälpa till med de svenska gästerna, alltså kan jag fortsätta jobba i Gambien efter att sista finska flyget åkt, alltså behöver jag inte åka hem så jävla tidigt! Men NEJ, istället har jag fått FI platsen, kommer att jobba 2 månader i Gambien och sedan ruttna hemma i väntan på att sommarsäsongen ska börja.

Ursäkta, tack och godnatt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: