Cypern, del 4

Oj va långa dagar det har varit.

Min första arbetsdag här på Cypern var igår på måndag. På söndagkväll fick vi ett besked; vårt finska flyg är på måndagen 11 timmar försenat pga flygledarstrejken i Grekland. Så vi fick stiga upp tidigt på måndag, komma till kontoret och börja informera våra gäster. Efter det gick hela dagen till att fixa allting för gästerna som var tvungna att bli här längre och vara där för dem ifall de hade frågor, och hålla infomöten osv.

På kvällen fick vi veta att flyget var ytterligare 2 timmar försenat. Kl.22 åkte vi till flygplatsen, kl. 23 var vi framme. Där fick vi änteligen våra gäster till flyget och våra nya gäster ankom. Några var sura men de flesta var helt okej, tack gode gud, jag och Ansku var förberedda på att få en massa skit för förseningarna.

19 timmars arbetsdag igår. 19 timmar utan paus. 19 timmar i högklackade skor. Döden.

Slöt ögonen kl.03 och fick sova 5 timmar innan det var väcking och tur att köra till kontoret och sedan och ha några välkomstmöten. Nu har jag jobbat 11 timmar idag som är rätt så normalt. Men jag ska bege mig hem nu, vi ska äta middag om 25 minuter och jag sitter ännu på kontoret.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: