Cypern, del 9

Hade service på hotellen på förmiddagen. Sedan kom jag till kontoret och här sitter jag fortfarande. Hade inget att göra här men orkade inte åka hem så har bara slösurfat, fixat lite lite arbetsgrejjer, och sedan tog jag lasagnen jag hade i kylskåpet här på kontoret, värmde upp den och kollade början av en av århundrandets bästa filmer – ”We were soldiers”. Nu är klockan redan så mycket att jag ska åka på kvällservice till några andra hotell.

Här ser ni min ”jag-har-tråkigt-på-jobbet-look”..

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: