Cypern, del 10

Tiden här i Cypern har gått väldigt fort. Från första början var det meningen att jag skulle åka hem imorgon med sista Helsingfors-flyget, men två dagar sedan frågade min chef mig om jag bara kunde tänka mig och bli kvar till fredag för att hjälpa till. Tänkte till en stund, men beslöt mig för att jag lika gärna kan bli kvar 4 dagar till eftersom jag sedan har så länge tid på mig innan jag åker till Gambien. Så jag sa ja och ska bli kvar här i Agia Napa till fredag. Enda minuset är att Ansku åker hem som planerat imorgon, likaså Julie så jag blir ensam tjej här.

Under den senaste veckan har jag bland annat hunnit äta ute på Nikitas, Los Bandidos, Quadro & Napa Mermaid, firat kolleger som fått veta sina vinterdestinationer, festat och dansat på Castle Club, druckit balkongsvin, gått mascotwalk i vår barnklubbs maskot Lollo, fått nya kompisar från Dubai, sett sälar, haft kickdown och åkt katamaran i solnedgången.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: