Cypern, del 11

Flygplats för hela slanten idag. Hade flygplats imorse, körde Billund departure och Arlanda arrival. Var min första danska transfer och måste säga att det gick överraskande bra, har nog blivit lite bättre på danska under min guidekarriär. Arrivaln gick bra, det var ett halvtomt flyg vi tog emot med bara långliggare. Långliggare = de gäster som ska vara här hela vintern. Pratade med några som ska åka hem 19 April..!! Blev lite avundsjuk. Inte på att tillbringa hela vintern på Cypern, utan för idén att få tillbringa en så lång tid på en och samma plats. Det är vad jag längtar efter, och det är något jag inte kommer att få göra på de närmaste 6 månaderna. Kommer att flyga hit och dit en tid nu igen.. först finland, sen gambien, sen finland, sen… vem vet.

Ikväll ska jag ha flygplats igen. Helsinki departure men ingen arrival 🙂 Sista finska flyget åker hem ikväll nämligen, likaså det danska. Efter det har vi bara svenska och norska kvar. Ansku åker hem med det finska flyget ikväll, så hon kör bilen till flygplatsen och så kör jag hem den efter att jag vinkat av Ansku, Julie och Esben. En  hel del flygplats alltså, tur att jag gillar det.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: