Cypern, del 13

Sedan Ansku flög hem på måndag har jag varit den enda tjejen här. Men det har inte varit något problem, de andra meddelade genast att jag inte skulle bli utanför ”gänget”. Lucas sa att de skulle ställa in sin ”guysnight” medan Andreas sade att jag kunde få följa med istället.

På tisdag började vi med teammiddag på ett av våra hotell, Sunwing, där hotellet bjöd på en otroligt god BBQ buffet! Gott! Där jämnade talen ut sig lite eftersom vi hade med oss vår kvinnliga chef och bokare, så vi var 3 kvinnor mot 4 män. Efter middagen frågade killarna om jag skulle gå med ut på ”en lille”. Ja tänkte jag, det kan jag väl, så Felix körde oss till Nikitas där han lämnade av oss eftersom han inte kunde följa med ut pga tidig morgon nästa dag. Så det var Lucas, Claes, Andreas & jag och vi började med en kanna frozen strawberry margharita.. sedan tog vi en till och ”en lille” blev snabbt något helt annat. När vi druckit upp kannorna gick vi vidare till baren ”Senior Frog” (konstigt namn, jag vet) där vi höll stilen och beställde inte in drinkar utan en stor hink med alkohol med massa sugrör i och delade på den. Den gick också väldigt fort ner, så det var bara att beställa in en till hink. Musiken var bra, showen likaså och sällskapet roligt. Vi dansade som fan, hade kul och skrattade mycket. En och annan film blev det också inspelat… hmm.

Efter Senior Frog blev det ännu Castle Club där vi plötsligt började tappa bort medlemmar i vårt gäng. Vissa gick hem, vissa gick iväg, vissa gick till fel klub och vissa kom tillbaka om en stund, vissa träffade nytt sällskap och vissa var fulla. Vi har i alla fall alla gått hem olika tider och gud vad vi fick många skratt dagen efter när vi pusslade ihop föregående kvälls händelser. Vad otroligt roligt det var att vara ut med killarna! Fastän jag var trött som få då jag gick och sova 06 på morgonen..

Den kvällens händelser är i ett nötskal vad Cypern handlar om, fest!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: