Cypern, del 14

Efter vår kväll ute med killarna på tisdag var jag ledig på onsdag, och det var minsann skönt. Gick nämligen och sova först 06 på onsdag morgon och sov till 13.00. Då vaknade jag, cyklade till butiken för att handla frukost och chips och så cyklade jag hem, lade mig på soffan med datorn i famnen, kollade några filmer och bara njöt.

Senare kom Andreas, som också hade ledigt, och knackade på dörren och så körde jag honom till Protaras där han skulle ta sista provet av sin dykarlicens. Efter att han var klar körde vi hemåt, men stannade vid vackra Cape Greko för att beundra solnedgången och ta lite foton. Väl tillbaka i Ayia Napa åkte vi genast till Nikitas där vi inte bara åt mat – utan fick stå med i köket för att lära oss laga maten! Det var jätte roligt att följa med där, och gott blev det också. Jag åt king prawns i pernod, och så chicken diane – och det var så sjukt gott. Maten här på Cypern är alldeles fantastisk! Efter maten körde vi hem, lagade oss färdiga och så packade vi Felix, Lucas, Claes, Andreas & mig i två bilar och körde upp till Larnaca där vi skulle på bio kl.22!

K Cineplex var stort och fint med massa filmer på utbud, men vi beslöt oss för filmen ”Contagion”. Visste ingenting om filmen så väntade mig inte så mycket, och just därför var den ganska bra. Ska inte prisa den så ni inte heller får för höga förväntningar, men den är intressant. I alla fall enligt mig, några av killarna somnade under filmen så de håller kanske inte helt med..

På vägen hem tänkte vi få ett riktigt äventyr när bensinen höll på att ta slut mitt på motorvägen och vi hade inte en aning om var närmaste bensinstation låg. Lyckligtvis hittade vi en rätt så fort, och kunde lugnt fortsätta vår färd hemåt. Hemma var vi runt kl 01 och jag somnade på mindre än en sekund.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: