Cypern, del 15

Varit hela dagen på flygplatsen. Tagit emot över 700 gäster och sänt hem lika många. Puh! Men det gick otroligt smidigt idag, fick alla bussar snabbt sända och vi hann änta lunch mellan flygen. Var igång med bil så körde till och från flygplatsen, vilket var ganska skönt.

Men nu är jag på kontoret för sista gången, tömt mitt fack, mitt kassaskåp, slängt bort papper. Nu ska jag hem, i duschen och sedan väntar sista teammiddagen på Nikitas! Vi ska äta något alldeles speciellt – bläckfisk, som Andreas själv fångat! Ska bli intressant.

Imorgon kör jag igen till Larnaca flygplats, lämnat tillbaka hyrbilen och flyger Larnaca-Budapest-Helsingfors! Ses i Finland! (hoppas jag… om inte något går fel..)

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: