Cypern, del 16

Middagen igår var bra, chill, goda vänner och utsökt mat. Vi var alla rätt så trötta efter dagens flygplats-maraton så vi gick hem ganska tidigt. Jag sa ajdö till de flesta, gick hem och började packa – hade inte hunnit packa något innan. Packade det mesta, städade lite och gick och la mig. Men har inte sovit nästan något, bara korta 5 minuters intervaller och därimellan har jag bara vänt och vridit på mig. Jobbigt.

Imorse packade jag det sista, städade, lämnade tillbaka min cykel, körde till kontoret och lämnade in nycklar, sa hejdå till resten, tankade bilen, körde till Larnaca, lämnade in hyrbilen, sände companymail och checkade in till mitt flyg.

Jag checkade in alldeles normalt till flyget, damen vid incheckningdisken var trevlig, frågade om jag ville ha plats vid fönstret eller vid gången, checkade in mitt baggage ända till Helsingfors och så gav hon mig en liten lapp. Först när jag gick bort tog jag en titt på lappen – det var en inbjudan till businessloungen här på Larnaca flygplats. Kollade då även på biljetterna – och ja minnsann – jag hade fått plats i businessclass hela vägen till Helsingfors. Företaget hade bokat in mig i businessclass! Hur hade jag missat det? En trevlig överraskning var det i alla fall! Så nu sitter jag i businessloungen i Larnaca och väntar på boarding.

(Mitt pass går ut om 4 dagar så var lite nervös hur det skulle gå, men kom igenom alla kontroller här på Larnaca i alla fall. Får bara se hur det går i Budapest!)

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: