Halvvägs

Åååh – 3 sköna timmar i en skön business class! (Alltså sorry nu att jag påpekar detta med business class i varje mening men måste ju passa på. Reser 99% av tiden i vanlig svettklass – so let me have my moment!)

Hade gott om tid på mig i Larnaca business lounge för att ta något lite att äta och dricka innan jag gick till gaten precis i tid för boarding. Flyget gick bra, och fort. Business class delen var halvtom så hade gott om utrymme. Fick dessutom – som business class hör till – en supergod lunch med biff, polenta och tomat/aubergine sallad.

Nu sitter jag på Budapest flygplats – som är helt otroligt fin! Bloggar lite i min tristess – fortfarande 3 timmar kvar tills mitt flyg till Helsingfors avgår. Men går de nästa timmarna lika fort som denna första timmen så har jag inget problem. Dessutom finns här många många butiker och caféer man kan tillbringa tiden i.

Jag är halvvägs hemma – bara ett 2½ timmars flyg kvar (+ väntetiden). 

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: