4 år och 4 dagar senare

Går igenom mina profilbilder på Facebook och lägger märke till att den första profilbilden är inlagd 27 Oktober 2007, (då jag antagligen lagade min profil). Och för att bespara er huvudräkning nu kan jag säga att det är 4 år och 4 dagar sedan. Jag har varit på Facebook i redan 4 år. Är det roligt eller sorgligt? Kan inte bestämma mig.

(Det var förövrigt mina vänner Milla och Annu som ”tvingade”  mig laga en profil. Vi var på andra sidan världen, gjorde vår Work & Holiday i Nya Zeeland och Facebook var väldigt nytt och spännande. Personligen tyckte jag det var rätt så onödigt, men blev snabbt fast och här är vi nu – 4 år senare – fortfarande fast i Facebook.)

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: