Höstmorgon

När jag kommer hem till Finland brukar mina första dagar gå åt att sova mycket och länge. Men inte nu, har nu redan båda mornarna vaknat runt kl.8 och varit alldeles pigg. Det är ganska skönt. Idag hade jag stigit upp, ätit frukost, läst tidningar & bloggar och gått en morgonpromenad innan kl.10.

Jag är så lycklig att få vara i Finland. Att få ha en fin höst här. Att få vara med min familj. Att få vara med mina vänner. Att få vara hemma.

Jag känner mig full av energi.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: