Till exempel

En dag som denna kan man t.ex. köra upp till Helsingfors för att hämta syster & co till landet på en liten landsbygdssemester. Man kan gå på husjakt med bästa barndomsvännen. Man kan gosa med världens kramgladaste hund. Man kan gräva ner sig i soffan med samma barndomsvän, öppna en påse chilinötter, bara njuta av en film och prata om husköp. Man kan se spännande dokumentärer på TV som handlar om planeter, solsystem och UFOn. Man kan tända några ljus och bara ligga i sängen och höra på ljuv musik. Sådär till exempel..

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: