Good old times

Tidigt på fredag startade jag upp till Esbo för att köra till Linda. Framme var jag kl.12 ungefär och vi åkte genast till IKEA i Vanda. Har aldrig varit i den IKEA butiken, och den var fin, rätt lik den i Åbo. Hittade lite småsaker, det är ju omöjligt att gå ut ur IKEA tomhänt. Men inget större köp, bara lite lådor och byglar. Vi åt även en snabb lunch på IKEA innan vi åkte tillbaka mot Esbo. På vägen hem stannade vi i Iso Omena eftersom jag var i desperat behov av kläder att ha på mig när vi skulle ut. Gick runt och runt i många olika butiker utan att hitta något. Vi gick omkring i säkert 2 timmar innan ja slutligen hittade några snygga plagg att ha på mig.

Så vi körde hem till Linda där vi bara vilade och chillade innan vi började laga oss klara vid kl.21. En timme tog det ungefär och sedan körde vi igen mot Vanda, för att hämta upp Jani. Jani är en gemensam kompis som jag inte sett på över ett år så det var jätte roligt att se honom igen! Förut hängde vi ganska ofta ihop när vi var ute, men sen jag lämnade Finland har jag sett varken honom eller Linda så mycket. Nå, vi körde tillbaka, ut till Kyrkslätt där en annan gemensam kompis agerade DJ på en lokal bar. Det var som gamla goda tider, vi fyra tillsammans ute, och fy fan vad roligt vi hade! Vi dansade, pratade och drack tills stället stängde och efter det var det naturligtvis dags för efterfest. Definitivt en av de roligaste utekvällarna i hela mitt liv! Gick och sova kl.06 på lördagmorgon. Sedan sov jag 4 korta timmar innan jag vaknade, helpigg och utan krabbis – skönt.

”Ootsä tosissas?!”

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: