Lördag hos oss

Igår när jag kom hem från Esbo var det familjemiddag på agendan. Mamma hade tillrett supergod mat, och sällskapet var ju förståss det bästa. Vi åt och drack vin, efterrätt fick vi också. Efter maten förflyttade vi oss till vardagsrummet och bara njöt av varandras sällskap, inget behov av TV när man har familjen nära. Min syster med barnen, bror + sambo, föräldrarna och jag var på plats så hela vardagsrummet var fullt – men det var mysigt. Påminde mig om julen på något vis, då alla är samlade.

Senare blev jag ändå trött (fick inte mycket sömn föregående natt) så jag tände bara några ljus, tittade på en av mina absoluta favoritfilmer – P.S. I love you, och sedan somnade jag gott.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: