Söndag hos oss

Min söndag i korthet; sov till kl.10, steg upp, tittade på några korta dokumentärer på TV om bl.a. veteranerna från kriget i Irak och om Marie Curie, åt lunch och körde till Helsingfors. Körde hem syster och barnen, och var så trött att jag var tvungen att verkligen koncentrera mig på trafiken. Väl framme hos min syster gick jag och la mig på soffan – och somnade på 10 sekunder. När jag vaknade hade min syster varit i butiken och på bordet väntade bl.a. bulla och kex, inte illa att vakna upp till ett sådant kalas! Gott var det – både sömnen och bullan.

Nu är jag hemma igen, och ska bara ta det lugnt en stund. Senare ska jag nog till Ida tror jag, vill skvallra lite.

(Har förrästen näsblod! Måste bara nämna det för vet inte när jag senast skulle ha haft näsblod. Men det har väl något med min flunssa/hosta att göra. Plötsligt bara droppade det blod på min systers badrumsgolv, och sen dess har det blött. Inte så mycket, men lite nu och då.)

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: