Boom!

Igår hade vi världens vackraste höstväder här i Raseborg. Soligt, runt +5 grader och nästan vindstilla.Och imorse… BOOM! Vintern är  här. Minusgrader, frost, halt och kallt, men tack och lov soligt fortfarande. Visserligen är det lite konstigt att det varit så varmt ända in i November, så kanske det är på tiden att vi välkomnar vintern nu.

Denna vintermorgon har jag suttit och grubblat över min kalender (senast jag var i  Esbo köpte jag nämligen en kalender för nästa år och har suttit och bläddrat i den lite grann), what’s up med att nästan alla jag känner fyller år på en fredag nästa år?!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: