Med pappa i Paris

Idag har vi firat pappa och farfar. Började med presenter och kaka med pappa imorse, fortsatte med familjelunch här  hemma, och avslutade firandet med mera kaka hos farfar, där en stor del av släkten var samlad. Roligt att se alla släktingar man inte sett på länge, och alla tyckte det var konstigt att se mig hemma för en gångs skull, oftast är jag långt borta när det är dags för släktsammankomster.

Vill ännu bjuda på en bild av min kära far. I Januari 2010 reste vi nämligen till Paris, bara han och jag för några dagar. Det var en av de bästa resorna i mitt liv, och det var så kul att bara vara med min pappa. På bilden besöker vi bokhandeln Shakespeare & Co och pappa hittade en kul gammal skrivmaskin som ännu används ibland av ivriga författare som besöker bokhandeln. Denna bild påminner mig alltid om våra lilla resa till Paris.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: