Överraskningar

Idag är min födelsedag. Och jag såg verkligen inte fram emot det. Dagen började heller inte så bra. Hade tandläkartid och så hade vi avbokat familjemiddagen för min pappa hade jobb. Nej vi skulle ju inte ha varit tvungna att avboka, men jag tyckte det inte var samma sak utan pappa.

Men under dagen har jag fått massor av grattisar, telefonsamtal och meddelanden av fantastiska människor och det har verkligen gjort mig på bra humör! Kvällen avslutades med ost&kex kalas hemma hos oss där det även avnjöts årets första glögg! Bästa med allt var att min pappa kom hem tidigare än väntat för att överraska mig med en fin present som bestod av mina favoritgrejjer; choklad, kultalonkero och världens bästa tidning – Kalle Anka! Kalle Anka är en inside thing men det kunde inte ha varit en bättre present eller på en bättre tidspunkt! Tack pappa!

Mamma köpte min födelsedagspresent redan på måndagen då vi besökte Ikea! En present jag velat ha hur länge som helst! Jätte fin är den, tack mamma!

Även Facebook blev rätt så full av gratulationer, däribland en hälsning från barndomsvännen Ida och hennes hund Dixie!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: